Home Televizoare second hand
Televizoare second hand
Televizoare second hand PDF Imprimare Email
Televizoare second hand
Scris de claudia   
Marţi, 12 Octombrie 2010 14:55


Televizoare second hand


Criza economica de la nivel mondial a facut ravagii in domeniul comertului si a afectat vanzarile inregistrate de producatorii de electrocasnice existente pe piata. Principala categorie de produse afectata este cea a televizoarelor. Din cauza crizei financiare produsele de tip second hand au cunoscut o dezvoltare si o crestere a inregistrarilor de vanzari cu peste 40% fata de anii trecuti. Principala categorie aflata in vizorul clientilor este cea care cuprinde televizoare second hand.
Criza financiara de la nivel mondial a determinat cresterea vanzarilor in randul produselor de tip second hand. Categoria televizoare second hand este una din cele mai bine pozitionate categorii de produse second hand in vanzari. Multe persoane opteaza sa achizitioneze televizoare second hand deoarece salariile actuale au scazut considerabil, iar costurile produselor din magazine au fost marite in urma cresterii TVA-ului, fiind mult prea ridicate pentru resursele financiare actuale ale populatiei de rand. Marile magazine incearca sa atraga clientii cu oferte promotionale pe care clientii insa le ocolesc datorita ofertei mult prea avantajoase de televizoare second hand pe care furnizorii de televizoare second hand le-o pun la dispozitie clientilor dornici sa achizitioneze astfel de produse.
Daca va numarati printre cei care si-au propus sa achizitioneze televizoare second hand, specialistii in domeniu va recomanda ca inainte sa faceti acest pas sa va informati foarte bine cu privire la anumite specificatii si caracteristici de acest profil. Anumite detalii tehnice importante si cunostinte de baza trebuie sa se numere printre documentatia propusa de specialistii in domeniu. Desi magazinele includ oferte promotionale tentante, lipsa unui buget impresionant ii determina pe clienti sa nu-si permita sa cumpere un televizor nou din magazin si sa aleaga unul din categoria televizoare second hand.
 


Sondaje

Te-ai uitat vreodata la un televizor 3D?
 

Vizitatori Online

Avem 1 vizitator online
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com